UUTTA HUIPPUTEKNIIKKAA!

Kalle Heiska

tiedetoimittaja
etusivu uutiset esittelyni
Lehtijuttukuva (13900 bytes)

Alkuperäinen uutistiedote sivulla:
http://www.tiedetoimittaja.com
/sivut/korroosio.html

Hei, Sinä joukkotiedotusvälineen
TOIMITTAJA ja FREE-TOIMITTAJA!

Julkaisen näillä sivuilla uutistiedotteita huipputekniikasta. Yksittäinen tiedote sisältää yrityksen tai laitoksen tuotekehittäjän ja tutkijan näkökulmasta aiheen oleelliset asiat. Tiedotetekstit ja kuvat ovat vapaasti käytettävissäsi.

Sinä, hitec-OSAAJA !

Kirjoitan aineistosi ja kertomasi perusteella huipputekniikastasi lyhyen, ytimekkään ja helposti luettavan uutistiedotteen. Luottamuksellisesta aineistosta kerromme sen, jonka sinä haluat kerrottavan.

asiakaslehti (11963 bytes)

Lopullista tiedotetta jaan joukkotiedotusvälineiden toimittajille ja free-toimittajille. Kirjoitan halutessasi myös artikkelin aiheesta ja editoin tuottamiasi perustekstejä. Kokoan mielelläni aiheistasi tiedotuslehden; sitä Sinä voit jakaa käsijakeluna ja lähettää nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillesi sekä muiden sidosryhmiesi jäsenille.

Tällä tavalla saanet aiheestasi yleisjulkisuutta, kenties täsmäjulkisuutta. Talletan uutisaineiston näille www-sivuille suomeksi ja englanniksi. Aineisto sopii hyvin yrityksesi sisäiseen ja ulkoiseen tiedotukseen ja markkinoinnin tueksi - erityisesti myös web-sivustoosi.

Palveluni: tiedotuksen suunnittelu, haastattelut, tekstien kirjoitus, toimitus ja kuvitus sekä julkaisuaineiston koonti taittovalmiiksi. Ymmärrän yleisesti tekniikan perusteet - ”erityisymmärrystä” minulla on automaatio-, terveys- ja tietoliikennetekniikasta.

Työkokemukseni:
- tammikuusta 2000 toimittaja ja yrittäjä
- viestinnän suunnittelija, VTT Automaatio (Tampere)
- tiedottaja, VTT:n konsernipalvelujen viestintä (Espoo)
- kesätoimittaja, sanomalehti Länsi-Suomi (Rauma)
- tutkimusinsinööri, VTT / sairaalatekniikka (Tampere)

Koulutukseni:
- toimittaja, (Tampere)
- tietoliikenneinsinööri (Turku)

Ota yhteys:
Tiedetoimittaja Oy Kalle Heiska
Majavankatu 3 C 12, 33520 TAMPERE
Puhelin: 040 542 2538
etunimi.sukunimi@tiedetoimittaja.com
www.tiedetoimittaja.com

Kalle Heiska